Revista de disseny
Revista de disseny
Femta De Cuina

Coupe

Femta De Cuina Aquest tamboret està dissenyat per ajudar-lo a mantenir una postura neutra en posició asseguda. En observar el comportament diari de les persones, l’equip de disseny va trobar la necessitat que la gent s’assegués als excrements durant un període de temps més curt, com ara asseure’s a la cuina per fer una pausa ràpida, cosa que va inspirar l’equip a crear aquest tamboret específicament per adaptar-se a aquest comportament. Aquest tamboret està dissenyat amb peces i estructures mínimes, fent que la femta sigui assequible i rendible tant per als compradors com pels venedors, tenint en compte la productivitat de les manufactures.

Nom del projecte : Coupe, Nom del dissenyador : Nagano Interior Industry Co.,Ltd., Nom del client : Nagano Interior Industry Co.,Ltd.

Coupe Femta De Cuina

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.