Revista de disseny
Revista de disseny
El Pòster De Cinema

Mosaic Portrait

El Pòster De Cinema La pel·lícula d'art "Retrat mosaic" es va estrenar com a cartell conceptual. Explica principalment la història d’una noia que va ser agredida sexualment. El blanc sol tenir la metàfora de la mort i el símbol de la castedat. Aquest pòster opta per amagar el missatge de la "mort" darrere de l'estat tranquil i suau de la noia, per tal de posar en relleu l'emoció més forta que hi ha al darrere del silenci. Al mateix temps, el dissenyador va integrar elements artístics i símbols suggestius en el quadre, provocant una exploració i una exploració més àmplia de les obres cinematogràfiques.

Nom del projecte : Mosaic Portrait, Nom del dissenyador : Cinch Culture Media, Nom del client : CINCH 浅葱.

Mosaic Portrait El Pòster De Cinema

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.