Revista de disseny
Revista de disseny
Llibreria

Chongqing Zhongshuge

Llibreria Incorporant l’esplèndid paisatge de Chongqing a la llibreria, el dissenyador ha creat un espai on els visitants podran sentir-se com en el encantador Chongqing mentre llegeixen. Hi ha cinc tipus d’àrea de lectura en total, cadascun dels quals és com un país de les meravelles amb trets distintius. La llibreria Chongqing Zhongshuge ha proporcionat als consumidors una experiència més fantàstica que no poden aconseguir amb les compres en línia.

Nom del projecte : Chongqing Zhongshuge, Nom del dissenyador : Li Xiang, Nom del client : X+Living.

Chongqing Zhongshuge Llibreria

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.