Revista de disseny
Revista de disseny
Llibreria

Guiyang Zhongshuge

Llibreria Amb la passarel·la muntanyenca i les prestatgeries amb aparença de gruta amb estalactita, la llibreria introdueix els lectors en un món de la cova càrstica. D’aquesta manera, l’equip de disseny aporta una experiència visual fantàstica i, alhora, difon les característiques i la cultura locals a una multitud més gran. Guiyang Zhongshuge ha estat un element cultural i fita urbana a la ciutat de Guiyang. A més, també posa de relleu el buit de l’ambient cultural de Guiyang.

Nom del projecte : Guiyang Zhongshuge, Nom del dissenyador : Li Xiang, Nom del client : X+Living.

Guiyang Zhongshuge Llibreria

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.