Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Interiors De Cafè

Quaint and Quirky

El Disseny D’Interiors De Cafè Quaint & Quirky Dessert House és un projecte que mostra un ambient modern i modern amb un toc de natura que reflecteix amb precisió les delicioses delícies. L’equip vol crear un recinte realment únic i van mirar al niu de l’ocell per inspirar-se. El concepte es va convertir en vida mitjançant una col·lecció de beines per a seients que serveixen de la característica central de l’espai. L’estructura i els colors vibrants de totes les beines comparteixen l’ajuda a crear una sensació d’uniformitat que uneix el sòl i l’entresòl fins i tot donen a l’ambient un toc atractiu.

Nom del projecte : Quaint and Quirky, Nom del dissenyador : Chaos Design Studio, Nom del client : Bird Nest Secret.

Quaint and Quirky El Disseny D’Interiors De Cafè

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.