Revista de disseny
Revista de disseny
El Coll De Gos

FiFi

El Coll De Gos Això no només és un collet de gossos, sinó que és un collaret de gossos amb un collaret desmuntable. Frida fa servir cuir de qualitat amb llautó massís. Quan es va dissenyar aquesta peça, va tenir en compte una forma senzilla i senzilla d’agafar el collaret mentre el gos porta el collet. El collet també havia de tenir una sensació de luxe sense el collar. Amb aquest disseny, un collaret desmuntable, el propietari pot adornar el seu gos quan desitgi.

Nom del projecte : FiFi, Nom del dissenyador : Frida Hultén, Nom del client : K9 collarcouture by FRIDA HULTEN.

FiFi El Coll De Gos

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.