Revista de disseny
Revista de disseny
L'escultura De Llum De Cristall

Grain and Fire Portal

L'escultura De Llum De Cristall Composta per fusta i cristall de quars, aquesta escultura lleugera orgànica utilitza fusta de procedència sostenible a partir d'un estoc de fusta de teca envellida. El sol, el vent i la pluja van resistir durant dècades la fusta en forma de mà, polida, cremada i acabada en un recipient per a la il·luminació LED i utilitzar cristalls de quars com a difusor natural. S'utilitzen cristalls de quars 100% naturals sense modificar en cada escultura i tenen aproximadament 280 milions d'anys. S'utilitzen una gran varietat de tècniques d'acabat de la fusta, incloent el mètode Shou Sugi Ban d'utilitzar foc per a la conservació i el contrast del color.

Nom del projecte : Grain and Fire Portal, Nom del dissenyador : Sunny Jackson, Nom del client : Sunny Jackson.

Grain and Fire Portal L'escultura De Llum De Cristall

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.