Revista de disseny
Revista de disseny
La Cuina De Foc

Firo

La Cuina De Foc FIRO és un joc de cuina multifuncional i portàtil de 5 kg per a cada foc obert. El forn sosté 4 pots, fixats desmuntables a la construcció de la barana de calaixos amb un suport giratori per mantenir el nivell d'aliments. D’aquesta manera es pot utilitzar fàcilment i amb seguretat FIRO com a calaix sense vessar menjar mentre el forn s’està a la meitat del foc. Els pots s’utilitzen per cuinar i menjar, i es manegen amb l’eina de coberts que es tanca a cada costat de les olles per portar-los a les butxaques d’aïllament de la temperatura durant la calor. També inclou una manta que és una bossa que inclou tots els equips útils.

Nom del projecte : Firo, Nom del dissenyador : Andrea Sosinski, Nom del client : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo La Cuina De Foc

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.