Revista de disseny
Revista de disseny
La Comunicació Visual

Plates

La Comunicació Visual Per demostrar diferents departaments de la ferreteria, Didyk Pictures va tenir la idea de presentar-los com a diverses plaques amb diferents objectes de maquinari al damunt, servits de forma restaurant. Els fons blancs i els plats blancs ajuden a accentuar els objectes servits i faciliten als visitants de la botiga trobar un determinat departament. Les imatges també es van utilitzar en cartelleres de 6x3 metres i pòsters en transport públic de tota Estònia. Un fons blanc i una composició senzilla permeten que aquest missatge publicitari pugui ser percebut fins i tot per una persona que passa en cotxe.

Nom del projecte : Plates, Nom del dissenyador : Sergei Didyk, Nom del client : Didyk Pictures.

Plates La Comunicació Visual

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.