Revista de disseny
Revista de disseny
Envasos Regals Per A Coques

Marais

Envasos Regals Per A Coques Embalatge de regals per a coques (financer). A la imatge es mostra la caixa de 15 pastissos (dues octaves). Normalment, les caixes de regals simplement alineen tots els pastissos de manera ordenada. Tot i això, les seves caixes de pastissos embolicats individualment són diferents. van reduir els costos en centrar-se en un únic disseny i, aprofitant les sis superfícies, van poder recrear tot tipus de teclat. Mitjançant aquest disseny, poden crear qualsevol mida del teclat, des de petits teclats, fins a pianos grans de 88 tecles, fins i tot més grans. Per exemple, per a una octava de 13 claus, utilitzen 8 pastissos. I un gran piano de 88 tecles seria una caixa de regal de 52 pastissos.

Nom del projecte : Marais, Nom del dissenyador : Kazuaki Kawahara, Nom del client : Latona Marketing Inc..

Marais Envasos Regals Per A Coques

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.