Revista de disseny
Revista de disseny
El Simulador D’Operadors Elevadors

Forklift simulator

El Simulador D’Operadors Elevadors Un simulador per a operadors elevadors de Sheremetyevo-Cargo és una màquina especial dissenyada per a la formació de conductors elevadors i la verificació de qualificacions. Representa una cabina amb un sistema de control, un lloc de seient i una pantalla panoràmica plegable. El principal material del cos del simulador és el metall; també hi ha elements plàstics i incrustacions ergonòmiques fabricades amb escuma de poliuretà integral.

Nom del projecte : Forklift simulator, Nom del dissenyador : Anna Kholomkina, Nom del client : Sheremetyevo-Cargo.

Forklift simulator El Simulador D’Operadors Elevadors

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.