Revista de disseny
Revista de disseny
Oficina A Petita Escala

Conceptual Minimalism

Oficina A Petita Escala El seu disseny interior es caracteritza per un minimalisme estètic, però no funcional. L’espai de pla obert es destaca per línies netes, grans obertures vidriades que permeten molta llum natural, permetent que la línia i el pla esdevinguin els elements estructurals i estètics bàsics. La manca d’angles rectes va determinar la necessitat d’adoptar una visió més dinàmica de l’espai, mentre que l’elecció d’una paleta de colors clara combinada amb varietat material i textual permet una unitat d’espai i funció. Els acabats de formigó sense acabar s’eleven a les parets per afegir un contrast entre el blanc-suau i el gris rugós.

Nom del projecte : Conceptual Minimalism, Nom del dissenyador : Helen Brasinika, Nom del client : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Oficina A Petita Escala

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.