Revista de disseny
Revista de disseny
Les Aixetes

Electra

Les Aixetes L’electra que no té mànec separat atrau tothom per la seva elegància i l’aspecte intel·ligent és decisiu per ser únic per a les cuines. Disminuir el mesclador digital proporciona als usuaris llibertat de moviment a les cuines alhora que ofereix les opcions de dues funcions de flux diferents. A la zona frontal de l'electra, un coixinet electrònic us permet accedir a totes les funcions, ja sigui quan el polvoritzador es troba instal·lat al bec o a la mà amb només una punta del dit.

Nom del projecte : Electra, Nom del dissenyador : E.C.A. Design Team, Nom del client : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Les Aixetes

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.