Revista de disseny
Revista de disseny
Rellotge Connectat

COOKOO

Rellotge Connectat COOKOO ™, el primer smartwatch de dissenyador del món que combina un moviment analògic amb una pantalla digital. Amb un disseny icònic per a les seves línies ultra netes i les seves funcions intel·ligents, el rellotge mostra les notificacions preferides del vostre telèfon intel·ligent o iPad. Gràcies a l’aplicació COOKOO els usuaris mantenen el control de la seva vida connectada seleccionant quines notificacions i alertes volen rebre al seu canell. Si premeu un botó personalitzable COMMAND permetreu activar de forma remota la càmera, la reproducció de música amb control remot, el registre de Facebook d’un botó i moltes altres opcions.

Nom del projecte : COOKOO, Nom del dissenyador : CONNECTEDEVICE Ltd, Nom del client : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Rellotge Connectat

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.