Revista de disseny
Revista de disseny
Les Mostres De Color De La Cervesa

Beertone

Les Mostres De Color De La Cervesa Beertone és la primera Guia de referència de la cervesa basada en els diferents colors de la cervesa, presentada en un ventilador en forma de vidre. Per a la primera edició hem recollit informació de 202 cerveses suïsses diferents, que viatjaven pel país, d’est a oest, de nord a sud. Tot el procés va trigar molt i es va fer una logística detallada per fer-ho, però el resultat d’aquestes dues passions ens fan molt orgullosos i ja estan previstes altres edicions. Salutacions!

Nom del projecte : Beertone, Nom del dissenyador : Alexander Michelbach, Nom del client : Beertone.

Beertone Les Mostres De Color De La Cervesa

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.