Revista de disseny
Revista de disseny
El Detector Portàtil D'errors

Prisma

El Detector Portàtil D'errors Prisma està dissenyat per a proves de materials no invasius en entorns més extrems. És el primer detector que inclou imatges avançades en temps real i exploració en 3D, cosa que facilita la interpretació dels defectes, reduint el temps dels tècnics al lloc. Amb un tancament pràcticament indestructible i amb diferents modes d’inspecció múltiples, Prisma pot abastar totes les aplicacions de prova, des de canonades de petroli fins a components aeroespacials. És el primer detector amb registre integral de dades i generació automàtica d’informes PDF. La connectivitat sense fil i Ethernet permet actualitzar o diagnosticar fàcilment la unitat.

Nom del projecte : Prisma, Nom del dissenyador : LA Design , Nom del client : Sonatest.

Prisma El Detector Portàtil D'errors

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.