Revista de disseny
Revista de disseny
La Màquina De Cafè

Lavazza Idola

La Màquina De Cafè Una solució perfecta per als amants del cafè que busquen una experiència exprés italiana a casa. La interfície d'usuari sensible al tacte amb feedback acústic té quatre seleccions i una funció d'increment de la temperatura que ofereix una experiència a mida per a tots els gustos o ocasions. La màquina indica aigua que falta, un contenidor de taps complet o la necessitat de descalçar mitjançant icones il·luminades addicionals i la safata de goteig es pot ajustar fàcilment. El disseny amb l'esperit obert, la superfície de qualitat i els detalls sofisticats és una evolució del llenguatge de forma establert de Lavazza.

Nom del projecte : Lavazza Idola, Nom del dissenyador : Florian Seidl, Nom del client : Lavazza.

Lavazza Idola La Màquina De Cafè

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.