Revista de disseny
Revista de disseny
L'art Públic

Flow With The Sprit Of Water

L'art Públic Sovint, els ambients comunitaris estan contaminats per les dissonàncies inter i personals dels seus habitants, la qual cosa produeix un caos visible i invisible a l’entorn. L’efecte inconscient d’aquest trastorn és que els habitants es retrocedeixen en la inquietud. Aquesta agitació habitual i cíclica influeix en el cos, la ment i l’esperit. Les escultures guien, preparen, purifiquen i reforcen el "txi" positiu d'un espai, centrat en resultats agradables i pacífics. Amb un canvi subtil en el seu entorn, el públic es guia cap a un equilibri entre la seva realitat interna i externa.

Nom del projecte : Flow With The Sprit Of Water, Nom del dissenyador : Iutian Tsai, Nom del client : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water L'art Públic

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.