Revista de disseny
Revista de disseny
Mel

Ecological Journey Gift Box

Mel El disseny de la caixa de regals de mel s’inspira en el "viatge ecològic" de Shennongjia amb abundants plantes silvestres i un bon ambient ecològic natural. Protegir l’entorn ecològic local és el tema creatiu del disseny. El disseny adopta art titella tradicional xinès tallat en paper i ombres per mostrar l’ecologia natural local i cinc animals protegits de primera classe rars i en perill d’extinció. En el material d'embalatge s'utilitza paper d'herba i paper rugós, cosa que representa el concepte de natura i protecció ambiental. La caixa exterior es pot utilitzar com a caixa d’emmagatzematge exquisida per a la seva reutilització.

Nom del projecte : Ecological Journey Gift Box, Nom del dissenyador : Pufine Creative, Nom del client : Wuhan Little Bee Food Co., Ltd..

Ecological Journey Gift Box Mel

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.