Revista de disseny
Revista de disseny
Anell

Gabo

Anell L’anell Gabo va ser dissenyat per animar la gent a tornar a visitar el vessant lúdic de la vida que normalment es perd quan arriba l’edat adulta. El dissenyador es va inspirar en els records d’observar el seu fill jugant amb el seu colorit cub màgic. L'usuari pot jugar amb anell girant els dos mòduls independents. Fent això, els conjunts de colors de les pedres precioses o la posició dels mòduls es poden igualar o equiparar. A més de l'aspecte lúdic, l'usuari té l'opció de dur un anell diferent cada dia.

Anell

Dancing Pearls

Anell Les perles que ballen entre les onades rugents del mar, és el resultat de la inspiració de l’oceà i les perles i és un anell model 3D. Aquest anell està dissenyat amb una combinació d’or i perles de colors amb una estructura especial per implementar el moviment de les perles entre les onades rugents de l’oceà. El diàmetre de la canonada s’ha escollit en una bona mida, cosa que fa que el disseny sigui prou robust com per fer fabricable el model.

La Col·lecció De Joies

Biroi

La Col·lecció De Joies Biroi és una sèrie de joies impreses en 3D que s'inspira en el llegendari fènix del cel, que es llança a les flames i renaix de les seves pròpies cendres. Les línies dinàmiques que formen l'estructura i el patró Voronoi estesos a la superfície simbolitzen el fènix que ressuscita de les flames ardents i vola cap al cel. El patró canvia de mida per fluir sobre la superfície donant una sensació de dinamisme a l'estructura. El disseny, que mostra per si mateix una presència semblant a l'escultura, dóna el coratge a l'usuari de fer un pas endavant dibuixant la seva singularitat.

Arracades I Anells

Vivit Collection

Arracades I Anells Inspirat en les formes que es troben a la natura, la col·lecció Vivit crea una interessant i curiosa percepció per les formes allargades i les línies remolines. Les peces Vivit consisteixen en làmines d'or doblades de color groc de 18k amb placa de rodi negre a les cares exteriors. Les arracades en forma de fulla envolten les orelles de manera que els seus moviments naturals creen una interessant dansa entre el negre i l’or: amagant i revelant l’or groc que hi ha a sota. La sinuositat de les formes i els atributs ergonòmics d’aquesta col·lecció presenten un joc fascinant de llum, ombres, enlluernament i reflexions.

Arracades I Anells

Mouvant Collection

Arracades I Anells La col·lecció Mouvant es va inspirar en alguns aspectes del futurisme, com ara les idees de dinamisme i materialització de l’intangible presentat per l’artista italià Umberto Boccioni. Les arracades i l’anell de la col·lecció Mouvant presenten diversos fragments d’or de diferents mides, soldats de tal manera que aconsegueixen una il·lusió de moviment i creen moltes formes diferents, segons l’angle que es visualitzi.