Revista de disseny
Revista de disseny
El Piano Híbrid De Luxe

Exxeo

El Piano Híbrid De Luxe EXXEO és un elegant piano híbrid per a espais contemporanis. La seva forma única incorpora la fusió tridimensional de les ones sonores. Els clients poden personalitzar completament el seu piano perquè estigui en harmonia amb el seu entorn com a peça d'art decoratiu. Aquest piano d'alta tecnologia està format per materials exòtics com fibra de carboni, cuir de primera qualitat per a automòbils i sistema d'altaveus avançat de placa de so; recrea l’àmplia gamma dinàmica dels Grans pianos a través del sistema de so de 200 watts, 9 altaveus. La seva bateria integrada dedicada permet al piano dur fins a 20 hores amb una sola càrrega.

Complex D’Hostaleria

Serenity Suites

Complex D’Hostaleria Serenity Suites es troba a l'assentament de Nikiti, Sithonia, a Calcídica, Grècia. El complex consta de tres unitats amb vint suites i una piscina. Les unitats constructives marquen una forma profunda d’horitzó espacial alhora que ofereixen vistes òptimes cap al mar. La piscina és el nucli entre l'allotjament i els serveis públics. El complex d’hostaleria constitueix un referent a la zona, com a petxina extrovertida amb qualitats interiors.

L'esterilitzador Uv

Sun Waves

L'esterilitzador Uv SunWaves és un esterilitzador capaç d'eliminar gèrmens, floridures, bacteris i virus en només 8 segons. Dissenyat per trencar la càrrega bacteriana present en superfícies com tasses o plats de cafè. SunWaves es va inventar tenint en compte la difícil situació de l'any COVID-19, per ajudar-te a gaudir d'un gest com beure te a la cafeteria amb seguretat. Es pot utilitzar tant en l'àmbit professional com domèstic perquè amb un simple gest s'esterilitza en molt poc temps a través d'una llum UV-C que té una llarga vida útil i un manteniment mínim, ajudant també a reduir el material d'un sol ús.

Premi

Nagrada

Premi Aquest disseny es realitza per contribuir a la normalització de la vida durant l'autoaïllament i per crear un premi especial per als guanyadors dels tornejos en línia. El disseny dpremi representa la transformació d'un peó en una reina, com un reconeixement al progrés del jugador als escacs. El premi consisteix en dues figures planes, la Reina i el Peó, que s'insereixen l'una a l'altra a causa de les ranures estretes que formen una única copa. El disseny dpremi és durador gràcies a l'acer inoxidable i és convenient per transportar-lo al guanyador per correu.

Penjador De Roba

Linap

Penjador De Roba Aquest elegant penjador de roba ofereix solucions a alguns dels problemes més grans: la dificultat d'inserir roba amb un coll estret, la dificultat de penjar roba interior i la durabilitat. La inspiració per al disseny prové del clip de paper, que és continu i durador, i la conformació final i l'elecció del material es va deure a les solucions a aquests problemes. El resultat és un gran producte que facilita la vida diària de l'usuari final i també un bonic complement d'una botiga boutique.

El Protector De Pantalla De Jocs Mòbils

Game Shield

El Protector De Pantalla De Jocs Mòbils Monifilm's Game Shield és un protector de pantalla de vidre temperat 9H fet per a dispositius mòbils 5G ERA. Està optimitzat per a una visualització intensiva i prolongada de la pantalla amb una suavitat de pantalla ultra de només 0,08 micròmetres de rugositat perquè l'usuari pugui lliscar i tocar amb una velocitat i precisió òptimes, la qual cosa la fa ideal per a jocs i entreteniment per a mòbils. També ofereix una claredat de pantalla de transmissió del 92,5 per cent amb Zero Red Sparkling i altres funcions de protecció ocular com Anti Blue Light i Anti-Glare per a una comoditat de visualització de llarga durada. Game Shield es pot fer tant per a telèfons Apple iPhone com amb Android.