Revista de disseny
Revista de disseny
Envasos De Cafè

The Mood

Envasos De Cafè El disseny presenta cinc cares de mico dibuixades a mà, inspirades en la verema i lleugerament realistes, que representen un cafè diferent d'una regió diferent. Al cap, un barret elegant i clàssic. La seva expressió suau evoca curiositat. Aquests micos dapper impliquen qualitat, la seva irònica sofisticació atrau als bevedors de cafè interessats en característiques de sabor complex. Les seves expressions representen de manera lúdica un estat d’ànim, però també fan al·lusió al perfil de sabor del cafè, suau, fort, agre o suau. El disseny és senzill, però subtilment intel·ligent, un cafè per a qualsevol estat d’ànim.

Vidre De Conyac

30s

Vidre De Conyac El treball va ser dissenyat per beure conyac. Està obert de franc en un estudi de vidre. Això fa que cada peça de vidre sigui individual. El vidre és fàcil d’agafar i sembla interessant des de tots els angles. La forma del vidre reflecteix la llum des de diferents angles i aporta un altre plaer per beure. A causa de la forma aplanada de la copa, podeu col·locar el got sobre la taula com vulgueu recolzar a qualsevol dels seus costats. El nom i la idea de l’obra celebren l’envelliment de l’artista. El disseny reflecteix els matisos de l’envelliment i invoca la tradició de l’envelliment del conyac millorant la qualitat.

El Paquet Per A La Cura De La Pell

Bionyalux

El Paquet Per A La Cura De La Pell El concepte de restaurar la pell en nous productes per a la pell, coincideix amb la càrrega zero del reciclatge de bagàs, la protecció del medi ambient i el concepte ecològic. De les característiques del producte de 60 dies de vida útil limitada del procés de tractament de millora de la pell de 60 dies, se'n seleccionen 30 i 60 com a símbol del reconeixement visual del producte, i les tres etapes d'ús, 1,2, 3 s’integren a la visió.

El Paquet D’Arròs

Songhua River

El Paquet D’Arròs Songhua River Rice, és un producte d’arròs de gamma alta de SOURCEAGE Food Group. A mesura que s’acosta el festival tradicional xinès, ja que s’acosta el Festival de Primavera, dissenyen a través d’un producte d’arròs bellament envasat com a obsequis als clients dels regals de la Festa de la primavera, per la qual cosa el disseny global s’ha de fer ressò de l’ambient festiu de la Festa de la primavera, destacant els elements culturals tradicionals xinesos. i de bon sentit.

La Instal·lació D’Escultura

Superegg

La Instal·lació D’Escultura Superegg representa la ràpida multiplicació de càpsules de cafè d’un sol ús, cosa que simbolitza la comoditat humana i el seu impacte en el medi ambient. Semblant llevat a terra, la textura de forma geométrica de superegg, tal com és documentat pel matemàtic Gabriel Lame, està esquitxada de càpsules de cafè descartades a l'atzar disposades en línies perfectes. L’experiència visceral enganxa l’espectador des de tots els angles i distàncies. Es van recollir més de 3000 càpsules mitjançant una crida a l'acció a les xarxes socials i a la comunitat local. Superegg permet a l’espectador fer ús de residus i fomentar nous hàbits de reciclatge.

El Conjunt De Regals De Menjar Gourmet

Saintly Flavours

El Conjunt De Regals De Menjar Gourmet Saintly Flavors és un conjunt de regals d’aliments gourmet que s’adreça als consumidors de botigues de gamma alta. Seguint la tendència en què els aliments i els menjars s’han posat de moda, la inspiració del projecte prové del tema de moda del catolicisme Met Gala del 2018. Jeremy Bonggu Kang va intentar crear una aparença que cridés els ulls dels consumidors de botiga de gamma alta, utilitzant l’estil de gravat ornat i tradicional d’il·lustracions per representar la rica tradició de l’art i l’elaboració d’aliments d’alta qualitat als Monestirs catòlics.