Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aparcament De Bicicletes Transformacional

Smartstreets-Cyclepark™

L’Aparcament De Bicicletes Transformacional L’Smartstreets-Cyclepark és una instal·lació d’aparcament de bicicletes versàtil i racionalitzada per a dues bicicletes, que en uns minuts permet una millora ràpida de les instal·lacions d’aparcament de bicicletes a les zones urbanes sense afegir embussos al carrer. L’equipament ajuda a reduir el robatori de bicicletes i es pot instal·lar als carrers més estrets, alliberant un nou valor de la infraestructura existent. Els acer inoxidable, els equips es poden combinar amb colors RAL i es poden confeccionar per a autoritats locals o patrocinadors. També es pot utilitzar per ajudar a identificar rutes ciclistes. Es pot configurar per adaptar-se a qualsevol mida o estil de columna.

Escala

U Step

Escala L'escala U Step es forma enllaçant dues peces de perfil quadrat de forma quadrada amb formes diferents en diferents dimensions. D’aquesta manera, escala es fa autoportant sempre que les dimensions no superin el llindar. La preparació anticipada d’aquestes peces proporciona comoditat al muntatge. També es simplifica molt l’embalatge i el transport d’aquestes peces rectes.

Escala

UVine

Escala L’escala de caragol UVine està formada entrellaçant els perfils de caixa en forma d’U i V de manera alternativa. D’aquesta manera, l’escala esdevé autoportant ja que no necessita un pal central ni suport perimetral. Gràcies a la seva estructura modular i versàtil, el disseny aporta facilitat en tota la fabricació, envasat, transport i instal·lació.

Bicicleta Electrònica De Fusta

wooden ebike

Bicicleta Electrònica De Fusta L’empresa berlinesa Aceteam va crear la primera bicicleta electrònica de fusta, la tasca era construir-la de manera respectuosa amb el medi ambient. La recerca d’un soci de cooperació competent va tenir èxit amb la Facultat de Ciències i Tecnologia de la Fusta de la Universitat Eberswalde per al Desenvolupament Sostenible. La idea de Matthias Broda es va fer realitat, combinant la tecnologia CNC i el coneixement del material de fusta, va néixer la fusta E-Bike de fusta.

La Llum De Taula

Moon

La Llum De Taula Aquesta llum té un paper actiu per acompanyar les persones en un espai de treball des del matí fins a la nit. Va ser dissenyat tenint en compte les persones que treballen l’entorn. El cable es pot connectar a un ordinador portàtil o a un banc d’alimentació. La forma de la lluna estava formada per tres quarts de cercle com a icona ascendent a partir d’una imatge del terreny feta d’enmarc inoxidable. El patró superficial de la lluna recorda la guia de desembarcament en un projecte espacial. L’entorn sembla una escultura a la llum del dia i un aparell lluminós que conforta la tensió del treball de nit.

Llum

Louvre

Llum El llum del Louvre és una làmpada de taula interactiva inspirada en llum del sol d’estiu grega que passa fàcilment de les persianes tancades a través de Louvres. Consta de 20 anells, 6 de suro i 14 de Plexiglas, que canvien l’ordre d’una manera lúdica per transformar la difusió, el volum i l’estètica final de llum segons les preferències i necessitats dels usuaris. La llum passa pel material i provoca difusió, de manera que no apareixen ombres sobre si mateix ni en les superfícies que l’envolten. Els anells amb diferents alçades ofereixen l'oportunitat de combinacions interminables, personalització segura i control total de llum.