Revista de disseny
Revista de disseny
Els Mobles

ChuangHua Tracery

Els Mobles La traceria ChuangHua és adequada per a la decoració de la llar, l’espai comercial, l’hotel o l’estudi on la seva essència s’inspira en ChuangHua, el patró de les reixes de les finestres xineses. Utilitzant la tecnologia de flexió de xapa i el revestiment de pintura en pols d'un color vermellós i viu amb un color blanc pur que il·luminava la seva aparença festiva, alliberant-los de la imatge metàl·lica de dur, fred i pesat. Estèticament senzilla i neta per la seva forma estructural dissenyada, quan la llum passa pel patró de tracería de tall làser, l’ombra es projecta sobre la paret i el sòl que l’envolta que mostra una bellesa.

La Joguina D’Aprenentatge Educatiu

GrowForest

La Joguina D’Aprenentatge Educatiu Ajudar els nens a comprendre els objectius de desenvolupament sostenible de la vida a la terra, la protecció, la conservació i la restauració de la silvicultura. Els arbres són idèntics a les espècies de fusta domèstica d’acàcia de Taiwan, cedre d’encens, Tochigi, avet Taiwan, arbre de càmfora i avet asiàtic. Toca càlida textura de fusta, l’aroma única de cada espècie d’arbre i el terreny d’altitud per a diferents espècies arbòries. Un llibre d’històries il·lustrades ajuda a arrelar els nens amb el concepte de conservació forestal, aprenent diferències entre espècies arbòries de Taiwan, aportant el concepte de boscos de conservació amb el llibre d’imatges.

La Maleta De Sostenibilitat

Rhita

La Maleta De Sostenibilitat Muntatge i desmuntatge dissenyats per a motius de sostenibilitat. Amb un sistema innovador d’estructura de la frontissa dissenyat, es va reduir el 70% de les peces, sense enganxar ni reblar per a la seva fixació, ni cosir el folre interior, que facilita la seva reparació i es va reduir el 33% del volum de mercaderies, eventualment, estendre la maleta. cicle de vida. Totes les peces es poden comprar de forma individualitzada, per personalitzar la maleta pròpia o la substitució de peces, sense que es faci la maleta de devolució al centre de reparació necessari, s’estalvia temps i es redueix la petjada de carboni d’enviament.

La Cadira Metàl·lica Exterior

Tomeo

La Cadira Metàl·lica Exterior Durant els anys 60, els dissenyadors visionaris van desenvolupar els primers mobles de plàstic. El talent dels dissenyadors unit a la versatilitat de la substància va donar lloc a la seva indispensabilitat. Tant els dissenyadors com els consumidors es van convertir en addictes a això. Avui coneixem els perills ambientals. Tot i així, les terrasses del restaurant continuen plenes de cadires de plàstic. Això es deu al fet que el mercat ofereix poca alternativa. El món del disseny continua essent poc poblat amb fabricants de mobles d'acer, fins i tot de vegades publicant dissenys de finals del segle XIX ... Aquí neix Tomeo: una cadira d'acer moderna, lleugera i apilable.

La Instal·lació De Llanternes

Linear Flora

La Instal·lació De Llanternes La Flora Lineal s'inspira en el número "tres" de la buganvigaia, la flor del comtat de Pingtung. A banda dels tres pètals de buganvillea vistos per sota de l’obra d’art, es podrien veure variacions i els múltiples de tres en diferents aspectes. Per celebrar el 30è aniversari del Festival de la Llanterna de Taiwan, l’artista de disseny d’il·luminació Ray Teng Pai va ser convidat pel Departament d’Afers Culturals del Comtat de Pingtung a crear una llanterna no convencional, la combinació única de forma i tecnologia, enviant un missatge de transformació del patrimoni del festival. i connectar-lo amb el futur.

La Llum Ambiental

25 Nano

La Llum Ambiental 25 Nano és un instrument artístic de llum per representar l’efímer i la permanència, el naixement i la mort. Treballant amb Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, la visió del qual és crear un llaç sistemàtic de reciclatge de vidre per a un futur sostenible, 25 Nano va triar la bombolla relativament fràgil com a mitjà en contrast amb el vidre sòlid per encarnar la idea. A l'instrument, la llum brilla a través dels cicles de vida de la bombolla, projectant a l'ambient color i ombres semblants a l'arc de Sant Martí, creant una atmosfera onírica al voltant de l'usuari.