Revista de disseny
Revista de disseny
El Menjar

Drink Beauty

El Menjar Beure La bellesa és com una bonica joia que es pot beure! Vam fer una combinació de dos objectes que s’utilitzaven per separat amb el te: caramels de roca i rodanxes de llimona. Aquest disseny és completament consumible. En afegir rodanxes de llimona a l’estructura de dolços de roca, el seu gust es torna increïblement millor i el seu valor alimentari augmenta a causa de les vitamines de la llimona. Els dissenyadors simplement van substituir els pals que subjectaven els cristalls de llaminadures per una llesca de llimona seca. Drink Beauty és un exemple complet de món modern que aporta bellesa i eficiència.

La Beguda

Firefly

La Beguda Aquest disseny és un nou còctel amb Chia, la idea principal era dissenyar un còctel que tingués diverses fases gustatives. Aquest disseny també inclou diferents colors que es poden veure a la llum negra que el fa adequat per a festes i clubs. Chia pot absorbir i reservar qualsevol sabor i color, de manera que quan es fa un còctel amb Firefly es poden experimentar diferents sabors pas a pas. El valor nutricional d’aquest producte és més elevat en comparació amb altres còctels i això es deu a l’alt valor nutritiu i a les baixes calories de Chia. . Aquest disseny és un nou capítol de la història de les begudes i els còctels.

Càpsula

Wildcook

Càpsula La càpsula Wild Cook, és una càpsula amb varietat d’ingredients naturals i està dissenyada per fumar aliments i crear diferents sabors i aromes. La majoria de la gent creu que l’única manera de fer fumar els aliments és cremant diversos tipus de llenya, però la veritat és que podeu fer fumar els vostres aliments amb molts materials i crear un sabor i un aroma completament nous. Els dissenyadors es van adonar de les diferències gustatives a tot el món i és per això que aquest disseny és totalment flexible quan es tracta d’utilitzar en diverses regions. Aquestes càpsules contenen ingredients singulars i mixtos.

El Ferro Curling

Nano Airy

El Ferro Curling El ferro arrissat nano utilitza una innovadora tecnologia d'ions negatius. Manté una textura suau i rígid i suau i brillant durant molt de temps. La canonada de curling ha sofert un recobriment nano-ceràmic i se sent molt suau. Arruga el pèl amb tendresa i rapidesa amb l’aire càlid dels ions negatius. En comparació amb els ferros arrissats sense aire, podeu acabar amb una qualitat del cabell més suau. El color bàsic del producte és el blanc suau, càlid i pur i el color de l’accent és daurat.

El Allisat Del Cabell

Nano Airy

El Allisat Del Cabell El ferro de redreçament Nano airy combina materials de recobriment nano-ceràmic amb una innovadora tecnologia de ferro negativa, que aporta el cabell suaument i elegantment en forma recta. Gràcies al sensor d’imant situat a la part superior de la tapa i del cos, el dispositiu s’apaga automàticament quan es tanca la tapa, cosa que pot transportar. El cos compacte amb el disseny sense fils recarregable USB és fàcil d’emmagatzemar a la bossa de mà i de portar, ajudant les dones a mantenir un pentinat elegant en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. L’esquema de color blanc i rosat proporciona al dispositiu un personatge femení.

La Caixa De Dinar

The Portable

La Caixa De Dinar La indústria de la restauració està en flor, i per emportar s’ha convertit en una necessitat per a la gent moderna. Al mateix temps, també s’ha generat molta brossa. Moltes de les caixes dels àpats que s’utilitzen per al menjar poden ser reciclades, però les bosses de plàstic que s’utilitzen per embalar les caixes de menjar no són reciclables. Per reduir l’ús de bosses de plàstic, es combinen les funcions de la caixa de menjar i el plàstic per dissenyar noves caixes de dinar. La caixa de bales converteix la part de si mateixa en un mànec fàcil de transportar i pot integrar diverses caixes de menjar, reduint considerablement l’ús de bosses de plàstic per empaquetar caixes de menjar.